Installasjonsmetode for Led Floodlight

2022-02-15

Installasjonsmetode forled flomlys
Materialer som kreves for installasjonsmetoden for store lyskastere:
LED rekkverkslysklemme, transformator med vanntett funksjon, underkontroller.
Fortsett som følger:
1. Installer rekkverk, stikk hull på veggen, og avstanden er vanligvis innenfor 3 cm i henhold til faktiske krav;
2. Gjør en god jobb med antistatiske tiltak, for eksempel jording av arbeidsbenken, arbeidere som har på seg tilsvarende elektrostatiske klær, og antistatiske tiltak, fordi kvaliteten på LED-flomlys av forskjellige kvaliteter er forskjellig, og den antistatiske evnen er forskjellig ;
3. Vær oppmerksom på tettheten til installasjonen, tettheten er ikke god, og diameteren påvirker levetiden til LED-flomlyset;
4. LED-flomlyskablingen bør helst ikke overstige 25 cm, og transformatoren med høy effekt kan forlenges tilsvarende, ellers vil lysstyrken bli påvirket.
Hvordan installere flomlys
1. Prøv å bruke LED-formen i serie, fordi spenningsforskjellen til LED-flomlys er spesiell. Toppstrømmen til vanlige lysdioder holdes på 80 mA, og reversspenningen er rundt 6V. Når du designer LED-er, er det nødvendig å ta hensyn til toppspenningen og strømmen når du designer kretsen.
2. Bruk en spenning under 25 watt ved lodding, og temperaturen på loddebolten bør kontrolleres under 300 grader Celsius. Når SMD-LED-en utsettes for høy temperatur, må du ikke klemme epoksyharpiksdelen eller tørke den med en skarp og hard gjenstand, fordi LED-lampen er veldig skjør. Ja, det er veldig lett å skade, og sveisetiden er mindre enn 3 sekunder.
3. LED-flomlys er mye brukt, så installasjonsferdigheter og forholdsregler er svært viktig. LED er en ny lyskilde. Under riktig installasjonsmetode kan den sikre stabil og langsiktig normal drift av LED-flomlys.
LED Flood Light