Hovedfunksjoner til LED-flomlys

2022-02-15

Hovedtrekk vedLED-lyskastere
1. Skallet og modulen til LED-lyskasteren er laget av støpt aluminium for å sikre sikkerheten til LED-lyskasteren. Antikollisjonsnivået til LED-flomlyset når IK10.
2. Fargen på LED-flomlyshuset kan velges: svart, hvit, sølv.
3. Modulær utforming avLED-lyskastere, LED-flomlysradiator bruker høykonduktivt luftfartsaluminiumsmateriale for å gi tilstrekkelig varmeavledningsområde for LED-flomlys, slik at temperaturøkningen til LED-flomlys ikke er høyere enn 30 ℃.
4. Silikonforseglingsringen til LED-flomlyset gjør den perfekte kombinasjonen mellom radiatoren og linsen til LED-flomlysmodulen, og det vanntette nivået til LED-flomlyset kan nå IP67.
5. Optisk linse for LED-flomlys:LED-lyskasterehar høye krav til design med optisk presisjon.LED-lyskasterebruk tyske Bayer PC-råvarer, og LED-flomlys vil ikke endre farge etter 10 års bruk. Det er 7 lysvinkler for LED-lyskastere å velge mellom: 25°-40°-80°-120° (gjennomsiktig deksel-froset deksel)-30*70°-70*140°-polarisert 40° og andre vinkler kan velges , LED-lyskastere møter profesjonell lysfordeling, og LED-lyskastere passer til ulike anledninger.
6. Lyseffektiviteten til LED-flomlys er 130LM/W, fargemetningen til LED-flomlys er god, fargegjengivelsesindeksen påLED-lyskastereer Ra ≥ 80, og levetiden til LED-flomlys er mer enn 60 000 timer.
7. Installasjonsmetode for LED-flomlys:LED-lyskasterekan heises, veggmonteres eller installeres på bakken. Begge sider av LED-flomlysstativet er utstyrt med en automatisk justeringsenhet for vinkelen på lampen, som ikke krever noe verktøy for å justere vinkelen. Hver justering av LED-lyskasteren er 15 grader, og LED-lyskasteren kan justeres til maksimalt 180 grader.
8. Kvalitetssikring av LED-flomlys: 5 år har LED-flomlysprodukter oppnådd TUV, CE, CB, FCC, SAA, PSE, IK08, IP66.