Hvordan bedømme blinkingen av LED-lamper

2022-02-15

Hvordan dømme blinkingen avLED-lamper
1. Bekreft om drivspenningen og strømmen som kreves av serieparallelle nummeret påLED-lamperer innenfor det nominelle området for utgangsparametrene til LED-drivende strømforsyning. Hvis det overskrider det nominelle området, kan det forårsake problemet med lysblink.
2. Bekreft ledningsspenningsfallet i hele belysningskretsen, det vil si mål den faktiske spenningen til lampeperlestrengen lengst fra LED-stasjonens strømforsyning, pluss at ledningsspenningsfallet skal være innenfor det maksimale utgangsspenningsområdet på LED-stasjonens strømforsyning. Hvis den overskrider den maksimale utgangsspenningen til LED-stasjonens strømforsyning, vil det få lyset til å flimre.
3. Bekreft at arbeidsmiljøet til LED-stasjonens strømforsyning er i tråd med kravene i spesifikasjonen. For eksempel vil rekkevidden til inngangsvekselspenningen, for høy eller for lav inngangsspenning utløse underspennings- og overspenningsbeskyttelsen til LED-stasjonens strømforsyning; arbeidsomgivelsestemperaturen har spredd varmen. miljø, arbeidsmiljøtemperaturen er for høy eller varmeavledningsmiljøet er ikke ideelt, slik som lufttett, ingen luftsirkulasjon og andre varmeavledningsmiljøer kan utløse overopphetingsbeskyttelseskretsen til LED-stasjonens strømforsyning, og dermed få lyset til å flimre.
4. Bekreft om kontrollsystemet eller dimmesystemet samsvarer med LED-drivstrømforsyningen. Ulike kontrollsystemer eller dimmesystemer har ulike krav til LED-drivkraftforsyningen. verdi, frekvens, samsvar med grensesnittet.
LED Ceiling Light 3CCT